Inte fråga om teknik

 
 
 
Inte fråga om teknik
 
 
Lovsång är djupt förknippat med Guds närvaro. Lovsång mjukar upp våra hårda hjärtan och gör oss mer formbara och låter oss få se Guds storhet och nåd.
 Lovsång öppnar dörren in till det allra heligaste, det ställe där Guds närvaro är påtaglig och kännbar. Lovsång är det naturliga gensvaret på Guds godhet.
 Ett par tre lovsånger i början av en gudstjänst gör inga under, inte heller tillbedjan i slutet av gudstjänsten, det är helt och hållet en fråga om din hjärteinställning. En fråga om att du måste bestämma dig för att det här gör jag till Gud och för att ära hans namn, för att han förtjänar min lovsång även om inte jag har lust, han och ingen annan är värdig att ta emot min lovsång. Ett beslut att genom din sång ge honom kontrollen, ge honom ära, ge honom din kärlek.
Det är inte en fråga om teknik i det här fallet, det är inte frågan om en enkel gitarr eller fullt komp, inte frågan om att vara nybörjare eller proffs, inte frågan om snygga ackord eller att du är fingerfärdig och spelar ditt instrument till perfektion, frågan är helt enkelt var du har ditt hjärta. Om du ärar Gud med att ta ditt beslut att sjunga lovsång till hans ära kommer han att ära ditt beslut med sin närvaro. Så glöm tekniken och ta ditt beslut idag. Ge Herren den lovsång han förtjänar.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s