Centrifugerad

 
 
 
Centrifugerad
 
 
Känns det som om ditt liv precis håller på att köras i tvättmaskinens allra hårdaste centrifugeringsprogram? Känns det som om du har varit där inne i den roterande trumman i evigheter och det verkar som om den aldrig kommer att stanna. För varje varv centrifugen gör blir du mer och mer vilsen och vet snart inte varken ut eller in. Du vet inte var du är eller vart du är på väg, du vet inte ens om du är på väg någonstans. Allt är bara snurr och du har ingen kontroll över ditt liv. 
 Ge inte upp.
Det finns någon som kan stilla stormen. Någon som ropar åt stormen, var still och den stannar. Det finns någon som lugnar det mest upproriska vattnen och Han vill vara dig till hjälp. Det du behöver göra är att tro, sträcka ut din hand och ta hans hand och sedan låta dig få bli hjälpt. Det gör du genom att ge Honom kontrollen över ditt liv. Det är ingen idé att streta emot, du kommer inte att räcka till, hur mycket du än försöker i dig själv så kommer du aldrig att kunna klara av det själv.
 Låt Honom få bli din kraft, din stryrka och din ro. Han vill inget hellre. Om du är trött på att bli centrifugerad så ropa ut hans namn idag eller viska det tyst i ditt inre och sträck ut din hand och ta hans. Han väntar på dig. Han kan trycka på huvudströmbrytaren så att centrifugen stannar och öppna luckan så att du kan komma ut. Du kommer inte att komma ut ur centrifugen nystruken och fin, men ut kommer du och resten, det kan vi ta vart efter kraften och styrkan infinner sig i ditt liv igen.
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s