Spegel, spegel på väggen….

 
 
 
Spegel spegel på väggen…
 
 
 
 
 
Spegel spegel på väggen där, säg mig vem som i speglen är.
Är det så du känner när du tittar dig själv i speglen. Vet du vem det är som tittar på dig? Eller är personen i speglen en okänd människa? Är det verkligen du eller är det den person som din omgivning har skapat. Den person som människorna runt omkring dig tror att du är och har gjort dig till, utan att du själv har velat det. Är det ditt yttre skal? Det hölje som du visar upp utåt, eller är det verkligen du?
Många gånger visar vi upp en fasad utåt och gömmer den vi verkligen är av rädsla för att inte bli accepterad som den man är.  Men att inte vara sann i sig själv skapar en känsla av olust, en känsla av att inte veta vem man är. Man blir vilsen och vilsna människor irrar runt utan mål och mening. Vi är alla olika och måste få lov att vara det och bli accepterade precis som vi är utan att behöva sätta på oss masker eller fasader för att kunna vistas bland folk. Så nästa gång du tittar dig i speglen och ser den där fasaden, släng bort den, kasta den på soporna  och låt alla få se vem Du är. Du är värdefull. Du är älskad för att du är du. Du är accepterad som den du är.
Det finns en som känner dig, för att han har skapat dig och han älskar dig över allt. Han älskade just dig så myckat att han gav sitt liv för dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s