Lugn, bara lugn

 
 
 
Lugn, bara lugn
 
 
Tankarna virvlar runt. Allt känns som kaos. Marken du står på känns som kvicksand och ju mer du trampar och försöker komma upp desto djupare sjunker du. Ingenting känns stabilt i ditt liv och du vet snart varken ut eller in. Vart ska du gå? Vart kom du ifrån, har redan glömt det? Hur kom du hit? Vad är det som händer? Du vill bara skrika rakt ut tills tystnaden inom dig fylls av ett djupt skri ända inifrån djupet av din själ. HJÄÄÄÄÄÄLP finns det ingen som kan hjälpa mig! Plötsligt befinner du dig på en båt ute på det öppna stormande havet. Båten du står på börjar plötsligt att sjunka, du kan se vattnet sippra in. Du kan känna paniken av att inte ha kontroll över något skölja över dig. Då hör du inom dig en röst.
En röst så kärleksfull och öm att du inte kan minnas att du någonsin hört något liknande. Den är viskande men på samma gång stark och kraftig. Kärleksfull men fylld av auktoritet. Den sveper över dig som en våg och lyfter upp dig ur vattnet som börjar sippra mellan dina tår. Du känner för första gången på mycket länge framtidstro. Rösten finns där, djupt inom dig. Den säger två ord: "Lugn, bara lugn".
Du vet instinktivt att det rösten säger är sant och du fylls av en inre frid. Utanför rasar fortfarande stormen men inom dig har det ni blivit lugnt och stilla som en sommarnatt. Du vet att den här rösten kan få stormar till att stillas, berg att flyttas och mirakler att hända. Du vet, och du blir lugn, bara lugn. Vad kan hända dig när du har honom nära?
Ingenting
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s