Lovets offer

 
 
 
 
 
Lovets offer
 
 
 
Den dagen när du inser vad tillbe är, den dagen kommer du aldrig vilja sluta upp med att tillbe den ende som är värdig all vår tillbedjan. Det är den dagen då du förstår vad som är fel med en själv och kommer ihåg vad som är rätt med Gud. För även om vi gör alla fel och misstag vi någonsin kan göra i våra liv så förändrar det inte att Gud är den han är och är alltid värdig vår tillbedjan. Det spelar ingen roll vilka omständigheter vi har i våra liv hur många fel du gör, vilken öken du än befinner dig i, han är för alltid värdig vår tillbedjan.
Vi skapades med ett enda syfte, att ära och lova honom, tillbe honom med allt vad vi är och har. Vi skapades för att tillbe honom i ande och sanning. Inte beroende av hur vi känner oss eller beroende på om lusten faller på eller inte, utan vår uppgift här på jorden i våra liv är att tillbe vår skapare. Den dagen du förstår att det inte hänger på om du har lust, eller på att lovsången tilltalar din smak, eller du inte vill och känner för det, den dagen inser du vad tillbedjan är.
Herren vill att vi ska offra lovets offer, och när är det ett offer att lova honom om inte när vi inte vill, eller när svårigheterna tränger på eller när allt är svart i ditt liv. Om du lovar Herren mitt i natten är det mycket svårare att se noterna på notbladet för det finns inte tillräckligt med ljus att lysa upp med. Vad kan vara ett bättre lovets offer än att trots att du inte ser noterna ändå spela melodin och sjunga texten?
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s