Hör du dåligt?

 
 
 
Hör du dåligt?
 
 
Har saker och ting hänt i din vardag som kanke inte precis är det vanliga, har förändringar skett i ditt liv, men du har liksom svårt att acceptera dem? Eller har du blivit påmind om något genom andra personer men väljer att inte se, att blunda för sanningen? Du, det kanske är så att Gud försöker att säga något till dig, men du lyssnar inte på det örat. Först försöker han säga det på ett lätt sätt, missar du det ökar han intensiteten och missar du det blir det tuffare tag. Man kan många gånger få genomgå Guds tuffa tag för att vi som människor "hör dåligt". När Gud talar till oss förväntar han sig att vi lyssnar, precis som en lärare som undervisar i en klass förväntar sig att eleverna ska lyssna och vara uppmärksamma på vad han säger precis så är det med Gud. Han vill att vi lyssnar och är uppmärksamma på signaler så att vi kan stanna upp och fortsätta på den rätta vägen istället för att gå in på ett sidospår.. Men om vi nu hör dåligt, vad händer då?
 Jo, Gud han använder sig av många olika kanaler för att få oss att lyssna. Han kan använda händelser i ditt liv, personer i din omgivning, sitt ord, omständigheter, ja han kan använda vad som helst för att få dig att ta bort vaxpropparna ur dina öron.
Då och då är det bra att sätta sig ner, och rensa öronen så att vi kan höra vad Gud vill tala till oss. Om du föredrar revaxör eller tops eller någon annan metod det spelar inte så stor roll, huvudsaken att vi öppnar upp våra andliga öron så att vi kan höra vad Gud vill säga. Så nu ska jag rensa mina öron så jag slipper säga "va´?" tilll Gud och kan höra hans röst tala till mig.
"Va´, sa du nåt?"
 
 
 
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s