Känner du dig svag?

 
 
 
Känner du dig svag?
 
 
 
Vi föds till den här jorden med all sköns svagheter. Vi känner att vi inte har karaktär nog att stå emot frestelserna. Du själv känner dig som en öppen måltavla för fienden, alla hans pilar verkar träffa mitt i prick. Det känns som om du bara vill ge upp för var ska du får kraften ifrån att stå emot det du egentligen inte vill.
Lyssna noga , så ska jag tala om något viktigt för dig, något som kan förändra hela ditt liv , hur du möter dina motgångar.
 När fienden har siktat in sig på dig , vad behöver vi då göra? Jo, i Efesierbrevet står det att vi att vi ska ta på oss Guds rustning så att vi kan göra motstånd och stå upprätt efter att ha gjort allt. I dig själv är du en öppen måltavla för fienden men om du tar på dig Guds rustning och hans kraft kan du stå rak och fast utan att vackla. Tala om för fienden att du inte har tänkt att ge upp och att du har Kristus vid din sida. Tala om för honom att det är ingen ide att han försöker ge sig på dig för du går i Jesu namn och du kommer inte att ge vika.
Det kommer att kräva av dig att du står vid ditt ord och inte ger upp ,men om du gör det kommer du att se att Gud kommer att stå där vid din sida och hjälpa och stötta dig i de svårigheter och frestelser som fienden skickar i din väg.
Vi kan stå på ordet i Filipperbrevet 4:13 där det står att "allt förmår jag genom honom som ger mig kraft". Gud ger dig inte bara kraft en gång eller två utan han finns där för att ge dig kraft varje gång du behöver, när du möter en svår motgång, varje gång ett jobbigt minne dyker upp i din hjärna för att plåga dig, varje gång du kommer ihåg ditt förflutna och alla misstag du gjort, varje gång du ska ta ett svårt beslut, han finns där alltid för att ge dig styrka.
Så varför känna sig svag när man inte behöver göra det? Låt kraften i Jesus få bli din!
 
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s