Förlorare eller vinnare?

 
 
 
Förlorare eller vinnare?
 
 
Vilket föredrar du? Att vinna eller förlora? Om du vill vara en vinnare finns det ett slag du måste vinna och det är slaget mot dig själv. Att du har vunnit mot din rival betyder inte att du gjorde bättre ifrån dig för du kan vinna över någon men ändå inte ha använt din potencial. Om du vill vinna ska du försöka att vinna mot dig själv.  En förlorare är en vinnare, det spelar ingen roll hur många gånger han förlorar bara han vinner över sig själv. Men…
att vara en vinnare kan göra dig arrogant, oberoende, oböjlig och till och med omöjlig- med andra ord det är inte dina bedrifter som gör dig till den du är utan hur du hanterar dem. En person som underlåter att utvecklas andligt sett och som tror att han kan och vet allt om Skrifterna och som tror att hans ministerium är störst och bäst, har ännu mycket långt kvar. 
Om du ska jämföra dig med någon så jämför dig med Kristus. Han har gett oss exemplet att följa. Han syndade aldrig. Han gjorde faderns vilja. Han svarade aldrig något med en utskällning. Han hotade aldrig någon eller gjorde så att någon blev lidande. Han är exemplet för oss. Och när du ser hur långt efter honom du kommer i ditt uppförande, böj dina knän och be honom om förlåtelse och be honom att forma dig till hans avblid . Be honom forma dig så att du kan få ut den maximala potencialen av det du har, så att det gudomliga orginalet som han planerade för dig kan få plats i ditt liv. Gör detta och du kommer att vinna det viktigaste slaget i ditt liv.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s