Fader, Son och…..

 
 
 
 
Fader, Son och ….
 
 
Helig ande.
Det är Gud. Han är Fader, han är Sonen och han är den Helige ande.
 Han är tre i ett.
Han byter inte skepnad från den ena till den andra utan han är alla tre på en gång. När han är Helig ande är han samtidigt Fader och Son och när han är Fader är han samtidigt de andra två också. Vi kan likna Gud vid en pyramid, där vi delar pyramiden i tre delar. Basen,  mellan och toppen. Ser ni den framför er? Basen är Fadern, mellanbiten är Sonen och toppen det är den Helige ande. Tar du bort någon av bitarna är triangeln inte längre samma triangel. Du kan på samma sätt inte heller skilja Guds tre personligheter från varandra. Du kan inte säga att du bara vill ha Fadern och Sonen men att du struntar i den Helige anden eller tvärtom.
När du tar emot Jesus i ditt liv, accepterar du honom som Fadern , Sonen och den Helige ande. På samma sätt kan du bygga relationer med de alla tre. 
 Fadern är han som beskyddar, din himmelske far, som gör allt det som en fader bör göra. Tar hand om dig Ser till att du har allt vad du behöver.
Sonen , din broder, han som gav sitt liv för dig, som gick in i ditt ställe och betalade priset för din synd istället för att du skulle behöva göra det. Han älskar dig! Och vill vara din bästa vän.
Den Helige Ande, din broders gåva till dig, hjälparen. Han hjälper dig, leder dig, visar dig vägen. Han finns hos dig alltid och du kan känna honom om du tar dig tid med honom.
Så idag finns ett specialerbjudande just för dig; Ta emot Jesus och få hela kitet, Fader, Son och Helig ande, three-in-one. Missa inte detta tillfälle , idag är det din dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s