Börja där du är

 
 
 
Börja där du är
 
 
Var befinner du dig just nu? Vilka är dina förutsättningar i detta ögonblick? Gud har lagt ner något i dig, som är speciellt för just dig.
"Den största tragedin är inte att inte ha någon talang utan att misslyckas med att använda den." Så om du nu tänker efter vad är det för något som Gud har lagt ner i dig, en talang, något som du kan eller är bra på. Tänk på det och fundera sedan över om du just nu använder den gåvan fullt ut. Om svaret är, att så inte är fallet kanske du borde ompröva dina prioriteringar. Gud har inte lagt ner det du har fått i dig för att det ska ligga i träda, utan för att det ska användas till 100 %, både till välsignelse för dig och för andra i din närhet.
Ja men säger du, jag har jätteplaner, stora drömmar men det misslyckas alltid, de går alltid i kras mina drömmar. Kanske ska du då ompröva ditt perspektiv lite. Börja där du är och ta ett steg i taget , försök dig inte på inte några jättekliv utan bara ett litet steg i taget men ett steg i rätt riktning. Börja träna din tro och ta , ja just, det  ett steg i taget. Många gånger är vi så otåliga att vi vill ha slutresultatet i handen redan innan vi börjar men det fungerar inte riktigt så , tyvärr. Ska man  nå målet kan man inte ta några genvägar eller hoppa över några steg. Då kommer du inte fram.
Känner du dessutom att du har en speciell kallelse för något så koncentrera dig på det. Flacka inte runt och försök göra så mycket som möjligt, utan se till att arbeta med din kallelse till perfektion. Hela tiden kan vi bli bättre på det vi gör. Så idag, börja där du är , och börja utveckla det du har, ett litet steg i taget. Förvalta din gåva från Herren.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s