Min ögonsten

Mitt barn, min ögonsten, jag skulle bara vilja säga några ord till dig, några ord av kärlek, omsorg.

Jag önskar att du förstod hur mycket jag älskar dig, men ibland tror jag inte du gör det. Du går dina egna vägar, du gör som du vill , utan att fråga mig vad jag tycker. Du drar dig längre och längre bort i från mig, världen den drar dig ifrån mig, Jag säger inte att du inte ska vara i världen men låt inte världen få styra dig.

 Jag kommer ihåg den dagen när jag skapade dig, jag höll dig i min famn, du var så liten och så beroende av mig, men nu har du vuxit upp och gjort dig helt oberoende av mig och den kärlek och omsorg  som jag kan ge dig. Steg för steg gick du ifrån mig och närheten vi hade finns inte mer. Du kommer inte längre och kryper upp i min famn, du ber inte längre att jag ska stoppa om dig när du ska sova, nej du vill inte ens säga godnatt till mig, och det gör ont i ett fadershjärta. Jag vill inget hellre än att ta dig i min famn och vagga dig till sömns för du är fortfarande mitt barn, du är fortfarande min ögonsten, även om du har dragit dig bort ifrån mig. Och min högsta önskan är att du en gång  inser och kommer till sans och vänder hem igen.

 Om du gör det ska jag genast ställa till med fest, för den som var förlorad har kommit hem. Det spelar ingen roll de förlorade åren , de stryker vi ett streck över, de glömmer vi bort och börjar på nytt igen. vad du än har gjort den här tiden så spelar det ingen roll. Bara du kommer hem igen!

Jag skulle mycket väl kunna göra så att du kommer hem, för jag har ju all makt i himlen och på jorden, men jag vill att du ska göra det av egen fri vilja. Då blir det med hjärtat och inte av tvång. Därför , väntar jag , och ser och vakar över dig , på avstånd, och när du tillåter kommer jag och griper in.

Jag vill bara att du ska veta att jag väntar på dig mitt barn , min ögonsten, och jag kommer aldrig sluta vänta.

DIN HIMMELSKE FAR

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s