Om imorgon inte fanns

Ibland vågar vi inte konfrontera våra rädslor, livet går bara vidare och vidare utan att komma någon vart. Vår blick är grumlad och vi ser inte klart. Vi irrar runt i cirklar och undrar vart vi är på väg.  Vi vet inte vad som är fel.

Du hittar verkligheten djupt inom dig, inne i ditt hjärta ropar någon på dig, kallar dig vid namn. Sök och du ska finna, bulta och dörren ska öppnas. Klarheten finns där bara du öppnar dina ögon. Vägen ligger öppen. Sanningen vill omsluta dig. Livet står till ditt förfogande.

Han väntar på dig med öppna armar. Vill ge dig liv och liv i övernog. Himlens portar väntar på att få öppnas över dig och välsignelserna regna ner över dig. Hur länge vågar du vänta? Vet du om det finns en morgondag? Om imorgon inte fanns skulle du vara nöjd med det du uträttat i ditt liv eller har du fortfarande saker kvar att uträtta? Människor som du vill tala om hur mycket de betyder för dig, men du kanske inte vågat ta steget och säga de rätta orden.

Om imorgon inte fanns skulle du vara säker på vart du var på väg? Kanske är tiden inne att ta det där beslutet som du fasar för, göra den där saken som är så svår, kanske…? Kanske finns det en morgondag, kanske inte, inte ens stjärnorna vet…

…. bara han som väntar på dig med öppna armar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s