Herrens vägar

  Människor kommer och går i ens liv, väskapsband knyts och upplöses allteftersom Gud anser att dessa personer har gjort sitt i ditt liv, sedan finns det människor som stannar för alltid.  Varje ny människa som kommer in i ditt liv har något nytt att tillföra dig. En erfarenhet, ett gott exempel eller kanske till och med ett exempel att inte följa, den personen kanske är en transportsträcka till att lära känna en annan person. Guds vägar är outgrundliga.

Herren öppnar dörrar som du måste välja om du vill gå igenom eller inte. Han har givit dig en fri vilja och det är du som bestämmer vad du gör av möjligheterna som han ger till dig. Ibland får man ta ett steg ut i tomma luften och vänta och se vad som finns där nere på botten ,risken finns ju alltid att man slår sig men om man inte tar risken står man hela tiden kvar på samma fläck.

Ibland vet du så säkert vad du ska göra att du kan se vägen ligga spikrak framför dig i flera kilometer. Om du kan se bakom nästa vägkrök eller inte borde inte få styra ditt liv.Vem du kommer att möta där framme på vägen som ligger framför dig vet bara Herren och det är han som har sänt ut dessa människor till att komma dig till mötes av en eller annan anledning.Vilken situation det än är just nu i ditt liv  så vet att Herren har full kontroll. Hans vägar må tyckas outgrundliga för dig , men det är för att du saknar hans karta och kompass som han har framför sig och med vilkas hjälp han guidar dig genom livets snårskog.

Idag öppnade Herren en dörr ut i det okända…,

nu återstår och se vem jag möter och varför, men en sak vet jag, och det är att Han vet.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s