Återblick

 Det här året lider mot sitt slut, nu är det bara timmar kvar. Om jag tittar i backspeglen ser jag ett år som har satt sina spår, ett år där jag har kommit till insikt om en del saker i och om mig själv. Ett år av motgångar, men ett år som har gjort mig starkare än någonsin  i Kristus.

Motgångarna i våra liv får inte bara ses som hinder eller dåliga upplevelser, utan vi måste försöka att se dem i kristusperspektivet, kanske har motgången funnits där just för en anlednig, att du kanske ska växa på just det området. Jag kan när jag ser i backspeglen se att många av motgångarna har haft den effekten på mig. I nödens stund har jag fått lämna allt till Herren och så totalt lita på honom att han tar hand om situationen och gång på gång har han visat hur trofast han är. Även när min tro är svag och jag har gett upp hoppet så kommer han och lägger allt till rätta.

Många gånger under året har jag velat kasta in handduken och bara ge upp , både bloggande och även på andra områden, men varje gång jag har då kommit inför Honom  och sagt att nu är det slut, jag orkar inte, så har lösningen kommit lika säkert som att man andas. Uppmunrande ord, en kram, lösningen på problemet bara dimper ner för dina fötter, dörrar öppnas på vid gavel, vad mer kan man begära?

Ja vad mer kan man begära? Nej ingenting direkt, jag tror att det här året har haft alldeles tillräckligt med innehåll och nu blickar jag istället framåt, mot ett nytt år. Fullt med Herrens välsignelser! Ett år som bara kan bli bättre än det som precis ska avslutas. Säkerligen kommer nästa år också att innehålla en hel del motgångar men med den kraft som jag har samlat ihop under det här året känner jag mig mer beredd att möta dem för jag vet att jag inte är ensam, Kristus går med mig , varje steg jag tar, och tillsammans med honom ska jag ta mig runt banan. Skulle jag falla eller snubbla finns han där vid min sida och drar upp mig igen.

Så till sist vill jag önska Er alla ett gott slut, och ett Riktigt Gott  Nytt År!

 

2 svar till “Återblick

  1. Ett underbart fantastist glädjefyllt år önskar jag dig
    av hela mitt hjärta.
    Tack för bra blogg, som för en till en stilla begrundan o
    eftertanke.
    Tack du Herrens sekreterare!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s