Tänj dina gränser

”Den som aldrig har gjort ett misstag har aldrig försökt sig på något nytt.” Albert Einstein

Sträck ut dina tältlinor står det i biblen. Vadå? Tält! Varje gång som vi försöker att tänja våra gränser , försöker oss på nya saker, kan vi säga att vi sträcker ut våra tältlinor. Vi sträcker ut gränsen för det som var förut och tar ytterligare ett steg framåt, så att säga bryter ny mark

En tältlina som inte är sträckt används inte i sin fulla potencial. Den har fortfarande saker kvar att ge, den är dessutom i den form den just då befinner sig inte vidare nyttig. En sträckt tältlina ger stadga och bryter mark.

Men att tänja sina gränser fodrar att du är beredd på att kunna misslyckas. Det är nästan mer regel än undantag att första gången man försöker dig på något nytt så kommer det föröket att misslyckas. Men vad gör det, man lär av sina misstag och nästa gång man försöker blir det mycket bättre, man stäcker ut sina tältlinor. Gången därpå kanske det blir riktigt bra, då är linan sträckt igen.

Har du slaka tältlinor på ditt tält? Kanske är det dags att ta och sträcka dem lite, tänja dina gränser , bryta ny mark. Vad gör det om du misslyckas en gång, bättre lycka nästa och se sedan hur du växer. Ett tält med osträckta linor är ihopsjunket och litet. Sträck linorna och du kommer att få ett helt annat tält. Ett välformat tält med rymd , stadga och som är användbart för just det ändamål som det är skapat.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s