Ett rop i nöd

 Fritt från Psalm 4

Åh Gud, lyssna på mig…svara… du som är min rättfärdighet.

Låt din nåd falla över mig och snälla hör mig när jag ber.

Och ni, människor som omger mig, varför ska ni prata och låta rykten och osanningar gå, titta ner på den som faller, utan att sträcka ut en hjälpande hand. Men kom ihåg jag är Hans barn och Han hör mig när jag ber och höjer upp min röst till Honom.

Bli arga, men ge inte efter för synden. Var stilla och tänk efter innan ni gör något, innan ni agerar eller säger nåt.

För att få det Gud har berett finns ett pris, offra de offer Han vill, de rätta, och lita på Honom, ja man måste lita på att han har kontroll.

Rösterna som ropar är många. De säger, ”vem ska visa oss vad som är rätt och fel , bra eller dåligt?” du Herre, kan visa oss, jag ber att du låter dig bli uppenbarad och visar dig för oss, låt ditt ljus få lysa över oss, så att vår natt inte längre är natt.

Du min Herre och Gud ger mig frid och ro i hjärtat mitt, långt mycket mer än någon annan kan ge, långt mycket mer än jag någonsin kan köpa för pengar , långt mer än vad materiella saker kan ge mig.

Du låter mig somna i frid om natten, även om mina tårar väter kuddens var, så ger du mig en inre frid i hjärtat som jag bevarar som en skatt, för du min Gud ,är den som ger mig trygghet och mitt hem det är hos Dig, bara hos dig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s