Det där är min Gud…

 Gång på gång hör vi nyhetsrapporter om den ena naturkatastrofen efter den andra. Är det inte Sydamerika så är det Japan eller Indien. Nu senast Burma. Man tänker på dessa stackars människor som befinner sig mitt i detta kaos och man ber. Ber att de ska finna styrka och kraft att bygga upp sina liv igen efter att allt har blivit raserat. Man ber att de ska inse att det trots allt finns en Gud, som kan och vill inget hellre än att öppna sina armar för att ta emot dem in i Hans gemenskap.

När jag ser nyheterna , bilderna kan jag inte låta bli att tänka på att det är som om jorden har födslovärkar. Något nytt är på väg att hända, något nytt är på väg att födas. Ett nytt rike, Guds rike. Jag påminns om alla de ställen i Guds ord där det står hur den sista tiden kommer att se ut och gång på gång förundras jag hur väl det stämmer in på det vi nu ser i världen omkring oss. Ändå tror jag inte att vi har sett allt…

När jag ser jordens födslovärkar tänker jag att det här.. det är min Gud som talar och varnar mänskligheten för vad som snart skall komma. Herrens dag närmar sig. Ingen vet timmen eller dagen, men ett är säkert och det är att tidens tecken säger att det börjar dra ihop sig.

Låter du dig varnas av Guds väckarklocka? Tillåter du att Gud väcker dig ur din Törnrosasömn? Det är dags att se om ditt eget. Göra upp med ditt liv och se till att Din relation med Gud och Hans son  är på rätt köl. Rensa upp allt skräp som ligger i vägen för att din väg fram till tronen ska bli fri och utan hinder, så att du kan ta emot den kommande konungen när Han kommer ridande bland molnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s