Omöjligt eller inte

 It always seams impossible until it´s done

Hur många gånger har du sett på något, en situation i ditt liv, en omständighet, som du av hela ditt hjärta skulle vilja förändra? Säkert ganska många gånger  gissar jag. Var och varannan dag möter vi omöjligheter i vårt liv, som vid första anblicken ter sig oövervinnerliga. Det kan vara allt ifrån ekonomiska bekymmer med att kunna betala en räkning  till något som krävs av dig som du finner övermäktigt, eller att du skulle vilja ha något  som du ser som ouppnåeligt. Vad det än är, ditt mål, det som är omöjligt, kom ihåg detta, att det bara är omöjligt till dess att det är gjort.

Om du tänker på det sättet kommer saken i helt annan dager. I Luk 1:37 står det:” 37.  Ty för Gud kan intet vara omöjligt.»”.

Lägg ditt mål i Guds händer, inför Hans tron och Han kommer att hjälpa dig att nå dit om du visar Honom att du vill, genom att ta det första steget i riktning mot målet. När första steget är taget kommer Han att visa var du ska sätta nästa fot och så vidare, tills du utan att du märker det själv har gjort det omöjliga möjligt. Tillsammans med Gud kan du övervinna omöjligheter, rasera murar, gå på vatten, väcka upp döda, ja faktiskt kan du göra allt som du ser som omöjligheter. 

Ser du det som omöjligt att lära dig ett nytt språk? Ta körkort? Skriva en bok? Resa till ditt drömmål? Starta ett företag? Vad det än är så är det bara omöjligt till dess att det är gjort. Så idag, ta det första steget mot att uppnå det omöjliga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s