Är du god nog?

How good is good enough?

Hur god måste man varaför att vara tillräckligt god? Många har nog frågat sig den frågan flera gånger. Frågan är kan man verkligen vara tillräckligt god och förresten tillräckligt god för vad?

Tillräckligt god för att komma till himlen . Kan man vara tillräckligt god för att komma till himlen? Svar nej! Du kan aldrig förtjäna dig en plats in i himlen. Inga goda gärningar i världen kan köpa dig en entréebiljett dit. Ingen rättfärdighet  är tillräcklig för att öppna himlens port för dig. Det är bara nåd, underbar gränslös nåd. En gåva från vår skapare till var och en av oss.

Du kan hela ditt liv försöka att vara god , göra goda gärningar, hjälpa andra försöka lägga dig på plussidan , men i slutändan kommer det inte att hjälpa. Det kommer inte att ge dig fritt inträde till himlen bara för att du har varit god och snäll. Det enda som kan ge dig en biljett in i himlen är att du har bjudit in Jesus Kristus i ditt hjärta. Att han får vara din frälsare och att han får ditt liv.

Så går du omkring och tänker på hur god du måste vara ? Ja visst fortsätt du att vara god, det skadar ingen, men vänta dig ingen inträdesbiljett bara därför. Vill du däremot ha en inträdesbiljett till himlen, så be Herren att komma in i ditt hjärta, bekänn dina synder och ta emot honom som din frälsare

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s