Ont, det gör ont

 Det gör så ont. Smärtan bränner i dig. De säger att tiden läker alla sår men en del verkar vara mer svårläkta än andra. Det är längesedan nu, men ändå sitter minnena i. Glömma, nej det går inte  och det är kanske inte heller den bästa lösningen. Men medan bitterheten växer inom dig så är det samtidigt något annat som byggs på.

 För varje bitter tanke i ditt inre blir muren som skiljer dig från din älskade Jesus bara högre och högre. Snart är den så hög att den når ända upp till bröstet. Vad händer sen, när den går ovanför ditt huvud? Hur ska du då kunna se på Jesus? Hur ska du kunna få bort muren? Den är bara i vägen och stör dig när du ska prata med Jesus.

Du vill inte känna så här, men ibland verkar det som om känslor lever sitt egna liv oberoende av vad du vill. Du tänker tillbaka på det som var, hur gott allt köndes, din relation med Jesus, ni hade det bra ihop, men nu… ni pratar knappt med varandra längre. Suck… om det ändå fanns något att göra…?

En fråga väcker dig…vari ligger skillnaden i din relation med Jesus nu och då? Har Jesus förändrats? Har han slutat älska dig? Jesus är den samme igår, idag och för evigt och han är därför värd allt lov och all ära. Inga känslor i världen kan ändra på det. Det enda du behöver göra är att besluta dig för ATT göra det. ATT LOVA HONOM!

Den nedåtgående spiral som du har hamnat i  för dig bara längre och längre bort från Jesus, bort från läkedom och helande. Ta ditt viljebeslut idag att riva muren som hindrar dig från att komma närmare Jesus. Besluta dig för att komma närmare honom, där i hans närhet och endast där får du salva du kan hela dina sår med, bara där finns själens balsam som du så väl behöver. Att det gör ont och svider, det får komma i andra hand.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s