Chef eller assistent?

Chef eller assistent , ja det är frågan. Vilken position har du tilldelat Gud i ditt liv? Vem är det som har sista ordet? Vem är det som styr och ställer egentligen? Vem är det som fyller på almanackan med aktiviteter och göromål och bestämmer vad du ska göra ?

Är det Du eller Gud?

Kanske är det så att det har blivit ombytta roller?

I biblen står det att han vill vara kung i ditt liv. Han vill regera. Vi ska vara redskap i Hans hand. Det är alltså Han som är chefen och vi ska vara assistenterna. Det är vi som är tilldelade uppgiften att uträtta Hans ärenden här på jorden, inte Han som ska uträtta våra ärenden .. men handen på hjärtat.. har Han halkat ner till att bli assistent i ditt liv och mitt liv? Är Han en assistent som vi springer och ber om hjälp när vi inte fixar saker och ting själv. Har vi degraderat Honom till hantlangare och springpojke för våra syften? Kanske är det så att vi själva har tagit hissen upp till chefspositionen? 

Ingen annan än du vet svaret på dessa frågor, ingen annan än du vet hur det står till i ditt liv…jag är bara den som ställer frågan. Och frågan gäller inte bara dig utan lika mycket mig själv…

Vem är chef egentligen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s