Vrida klockan tillbaka

Har du önskat att du kunde vrida klockan och därmed tiden tillbaka? Få saker ogjort som du har gjort men nu ångrar?  Säkert har du känt så någon gång. Att vilja vrida klockan tillbaka är att vilja börja om på nytt igen. Med nya förutsättningar, nya mål , utan något i bagaget. 

Att vrida klockan tillbaka och tro att man får tiden tillbaka är och förblir en omöjlighet. Tiden som har gått och det du har gjort under den tiden är och förblir tid och händelser som har passerat, de kan inte tas tillbaka. Det kan låta väldigt hemskt och oåterkalleligt  men det är sanningen. Men …även om du inte kan dra tillbaka tiden så händer det ju då och då att klockan stannar. Batteriet kanske tar slut, eller du behöver dra upp den för att den ska fungera igen. Det är vid sådan tillfällen i livet man kan passa på att börja om på nytt igen. 

En ny start…. Bara för att klockan stannar är det inte slut. Dra upp ditt livs klocka och se hur den börjar att ticka igen. När den stannade stod den still. Den rörde sig inte , den var död, men när du drar upp den eller sätter nytt batteri, får den nytt liv . 

Du kan också få nytt liv, börja om på nytt. Låt den gamla tiden stanna…byt batteri eller dra upp dig igen hos den gudomliga urmakaren och din tid blir som ny. Nytt liv, ny start, nya förutsättningar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s