Reach out and touch faith

Reach out and touch faith…

Så börjar en gammal sång från Depeche Mode om jag inte missminner mig…. sträck dig fram och rör vid tron.  Det är vad vi behöver göra, sträcka oss efter tron, och ta tag i den. Ta den till oss och in i våra hjärtan. Tron… den som kan förflytta berg, den som får havet att delas i två, den som är så liten som ett senapskorn,men som ändå kan göra det omöjliga. Tron som kommer av att höra Guds ord. Tron som förändrar dig och dina omständigheter, som får dig att se nya möjligheter och infallsvinklar på gamla problem.

Reach out… sträck dig efter… det kräver en aktiv handling. den kommer inte till dig av sig själv. Den kommer inte hoppandes in i ditt hjärta, nej… du måste själv sträcka ut din hand och gripa tag i den. Gör du det? Jag sa ovan att tron kommer av att höra Guds ord… Hur gör du för att höra Guds ord? Höra , lyssna på,be ut,  läsa själv ur Guds ord,  allt det skapar tro i ditt liv, men även detta kräver en aktiv handling från din sida. Är du aktiv i ditt handlande? Eller väntar du passivt på att bli matad?

Om du sträcker dig ut efter det du vill kommer du att kunna grabba tag i … just det… TRON. Tron som helar, som flyttar berg, delar havet och öppnar dörrar. Är det vad du vill ha? Reach out and touch faith…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s