Vardagshjältar

Vad är en vardagshjälte för dig? Ja jag vill gärna veta.Har du några vardagshjältar i din närhet? Och varför är just de vardagshjältar? 

Ibland när vi hör ordet hjälte så tänker vi på någon som har gjort något stort , som ingen annan gör. Kanske en superhjälte. Men i vårt avlånga land finns personer som kanske inte ser ut som superhjältar men som ändå gör underverk. Personer som kan vara på rätt plats på rätt tid. Personer som på något sätt , mirakulöst fyller ett behov hos någon.  Idag har du chansen att visa din uppskattning för dessa personer  genom att förklara för oss vad de gjort och hur de är hjältar i ditt liv. 

Kanske fanns de där när du var i nöd, kanske kom de som en räddande ängel? Dela med dig av dina erfarenheter av vardagshjältar. Beskriv vad är en vardagshjälte för dig. Kommentarsfältet är ditt!

2 svar till “Vardagshjältar

  1. En vardagshjälte för mig är en man eller kvinna på knä i bön inför Guds tron! Han eller hon, har gått in i bön och fasta för någon som har det svårt och sätter den andra personen före sig själv. På knä inför Gud vinns de största segrarna och Gud själv får äran! Den som glömmer sig själv och bär en annan människa på detta sätt inför Gud – det är en hjälte för mig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s