God bless this broken road

Livet har krokar, vägen är söndrig, har stora hål som det är lätt att falla i , Ibland är det motorväg långa sträckor och allt flyter på, men andra sträckor kanske man inte ens ser stigen framför fötterna. Men även om vägen inte syns eller är trasig leder den någonstans. 

Min väg har inte varit rak, många krökar och hål, ett tag visste jag inte ens var vägen var, men jag tackar Herren Gud att han ledde mig på den väg jag fortfarande är på, min väg fram till Honom. Jag tackar Honom för varje erfarenhet och ärr jag har ådragit mig under vägen. För varje leende och skratt som jag fick möjlighet att skratta eller ge någon annan. Jag tackar Honom för att Han aldrig släppte min hand även om jag gick vilse.

Annonser

3 svar till “God bless this broken road

  1. Ja du syrran, vi snubblar o gör dåliga val ibland, och Gud vill inte alltid detta, men en sak vet jag, det är, att Han gör något med allt.
    Och kanske de där vägarna då vi gått vilse ibland, där hittar något som vi kanske inte anners hittat. Det vi räknar som att ha gått vilse är kanske inte alltid vad vi tror, att vi gått vilse, utan det kanske är en väg som går utanför vårt eget förstånd men som Gud har sitt finger med i spelet ändå. Kanske, kanske inte, det vår vår och en begrunda. Kram syrran och gott är det med dina inlägg.

    • Ja , det är så sant syrran…att även ur den värsta sörjan kan det helt plötsligt dyka upp något vackert.Guds vägar är inte alltid raka, men de leder alltid till målet. Kram på dig!

  2. Stavfel av mig. Det skall vara -får var och en begrunda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s