Förväntansfull

Som ett litet barn om julafton…just innan paketen ska öppnas. Fylld av förväntan , en härlig känsla i magen…ja jag vet att det är tid snart. Tid att ställa sig till förfogande för Herren, tid att tjäna, villigt och med ett ödmjukt hjärta. Tid för mig att återigen få vara en kanal för tillbedjan och intimitet med Honom. Längtar…ja , jag har längtat, men väntat och bidat Hans tid, och nu…är den här!

Hans tid är NU…, det är dags för mig att lyfta min röst och prisa Honom som äran tillhör, Honom som är värdig allt lov, Honom som har makten i sin hand, Honon som älskade mig intill döden.

Förväntan fyller mitt inre. Förväntan på vad Gud vill göra, för jag vet att Han ska göra stora ting. Förväntansfull… det är bara förnamnet!

2 svar till “Förväntansfull

  1. Hej alla vänner i kristus och var välsignat och full av längtan av stora saker in den Heliga Andens kraft som är vår hjälpare och försvarade idag igen och största längtan till mej är att se Herren tid med väckelse över sverige men under och tecken och, att vakna upp från sömnen och av kall hjärtans längtan till varmare tiden med Herrens eld igen öve alla församlingar. Så låt detta tid komma med välsignelse just nu igen tack var välsignat ,keijo södertälje

    • Hej och välkommen Keijo, tack för din kommentar, jo…visst längtar jag till väckelse och Herrens eld och den kommer det är jag säker på, när tiden är inne. När Jesus blir upphöjd här på jorden kommer han att dra alla folk till sig, och den dagen vill jag vara med och jag ser fram emot att få träffa dig bland alla de andra som också upphöjer honom. Var välsignad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s