Under uppbyggnad

Satt just här och skulle till att skapa en ny sida på bloggen, men är väl inte riktigt på det klara med vad innehållet i den sidan ska vara. Den är så att säga under uppbyggnad i min hjärna. Jag vill utveckla och få in mer i min blogg men visionen har inte riktigt klarnat än. När jag satt där och skulle fixa kom det en tanke i mig att vi är under uppbyggnad allesammans. Ingen av oss är färdig. 

Gud han arbetar konstant med att förbättra oss, bygga på och bygga ut…Han ser vår potential och har visioner, han ser möjligheter till vidareutveckling före alla andra och han har planer för oss precis som jag har för min blogg. 

Just nu känner jag att jag måste sätta mig ner och planera dra upp riktlinjer och hitta visionen innan jag kan börja arbetet med själva skapandet. En sån tid måste säkert också Gud ha. Han vill lära känna dig och din potential, se vart dina preferenser drar åt, hur du är som person och vad du tycker om innan han börjar att staka ut och planera. En sådan period i ens liv kan kännas ganska jobbig. Man kan känna att man står still, är överflödig eller är till ingen nytta. Men om man har det i åtanken att Gud planerar och drar upp riktlinjer för ditt liv så får man väl vara tacksam att han gör det grundligt och inte bara tar första bästa alternativ utan försöker att hitta något om passar mig som person. 

”Så säger HERREN, han som utför sitt verk, HERREN som formar och verkställer det, HERREN är hans namn.” Jer 33:2

” Jag vet vilka tankar jag har för er, säger HERREN, nämligen fridens tankar och inte ofärdens för att ge er en framtid och ett hopp. ” Jer 29:11

”Ty dem som han i förväg har känt som sina har han också förutbestämt till att formas efter hans Sons bild, för att Sonen skulle vara den förstfödde bland många bröder.” Rom 8:29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s